sobota 14. března 2009

14.03.09 minuly tyden

Minuly tyden probehl klidne a v poradku... Ve skole se pomalu chysta novy "midterm". K pozoruhodnym udalostem patri proces zmen, ktery začal šéf jazykového centra. Máme proto nyní porady, kde se jedná o nových učebních osnovách a o výběru nových učebnic. Cílem těchto změn je dosáhnout toho, aby Angličtina byla pro studenty atraktivnější a dostupnější. Mnozí ji bohužel vnímají jen jako povinnost podmiňující získání diplomu.

Také jsem se ve čtvrtek dostal na jakýsi workshop o coachingu, pořádaný v režii Pearson/Longman, jejichž učebnice asi začneme používat. Bylo to španělsky, takže jsem nerozumněl všemu, nicméně bylo zajímavé to vidět.

Ve úterý jsme byli v kině s ostatními praktikanty. Bylo to dobré, ovšem zvuk 5.1. evidentně ještě nedozrál. Mezi kanály přepínalo nějaké hlučné relé, celé to bylo nevyvážené, a středový monitor, důležitý pro hlasové spektrum, produkoval nesnesitelné pazvuky.

Včera jsme konečně vyrazili i za nočním životem. Řada našich kolumbijských kolegů má kromě výuky ještě různé vlastní podniky a aktivity, jeden nás tedy pozval do své pizzerie na dobrou pizzu a zmrzlinu, pak jsme se v centru sešli s kolegy naší angličanky, kteří jsou celkem zajímavého vzdělání a zájmů.

Žádné komentáře:

Okomentovat